Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Borturizmus képes leírás - Utazási portál.tlap.hu
részletek »

Borturizmus - Utazási portál.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utazasiportal.tlap.hu » Borturizmus
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bor és Gasztroturizmus Magyarországon

Bor és Gasztroturizmus Magyarországon

Törzsasztal: borászat, borászok, borok, gasztronómia, receptek, vendéglátás A Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai és Életstílus Magazin 2000 júniusa óta látható a szegedi Telin Televízión, valamint a hódmezővásárhelyi, a makói, a Békéscsabai és a kiskunhalasi helyi televíziókban. A kéthetente 30 percben jelentkező műsor túl van az 9. születésnapján és a 150. adásán. A műsor készítői bejárták a hazai borvidékek jelentős részét (Villány, Tokaj, Eger, Balaton környéke, Mátra alja, Szekszárd, stb.) és riportfilmet készítettek számtalan kitűnő pincészetben, a sztárborászok többségével. Csongrád megyei, elsősorban Szegedi vendéglátóhelyek, éttermek, szállodák, panziók, hotelek is folyamatosan jelen vannak a műsorban, melyek kiváló szakácsaik révén legfinomabb fogásaikat ismertetik meg az ínyencekkel. Helyet kapnak a Törzsasztalon receptek és borkóstolók is. Több tucatnyi interjú készült neves közéleti személyiséggel, sztárokkal, akik kulináris vonzalmaikról is kendőzetlenül vallanak.

Borászportál - borban utazom

Borászportál - borban utazom

A Borászportál bormagazin könnyed, izgalmas írásokkal, naprakész hírekkel látja el a hazai és nemzetközi borvilág iránt érdeklődőket, emellett hasznos tartalommal szolgál a szakmabelieknek is. Online bormagazinunkban egy helyen talál híreket a borok világából, boros leírásokat, borteszteket, borjellemzéseket. Boros programajánlókban pedig az aktuális boros rendezvényekről, fesztiválokról, díjátadókról, bálokról, borkóstolókról, bemutatókról és versenyekről olvashat. A Borban utazom rovatban boros híreket és érdekességeket talál a nagyvilágból: borvidékek, borturizmus, borok és borászok itthon és külföldön, boros utazások és még számtalan boros különlegesség a világ minden tájáról.

Bortúra, borkóstoló

Bortúra, borkóstoló

Éttermünk az Európai Vendéglátósok Szövetségének védnöki tábláján kívül a Magyar V. Szövetségének, valamint a Vendéglátó Kamarának a védnöki tábláját is elnyerte az elmúlt években. A több mint 200 éves borkereskedő pincében kialakított éttermünk bútorzata öreg présekből, valamint hordókból készült, így a borok és a kulináris élvezetek kedvelőinek egyaránt zarándokhelye. Kínálatunk a megszokottakon felül bőségesen kínál zalai, vad és balatoni hal specialitásokat. Az ételek mellé nagy választékban kínálunk kiváló borokat az egész országból és természetesen a saját pincészetünkből is. Nyári időszakban hangulatos kerthelységben is helyet foglalhatnak.

Borturizmus

Borturizmus

A turizmus és a bor kapcsolatát érdemes a marketing és az arculat, önálló identitás szempontjából is vizsgálni. Gondoljunk csak bele abba az egyszerű ténybe, amit esetleg mi magunk is többször személyesen átéltünk egy jó pincészet, hangulatos borkóstolás vagy néhány palack finom helyi bor megvásárlása után. Ezek a pozitív élmények rögzítik a borvidék, a település nevét, a hozzá kapcsolódó egyéb élményekkel együtt bizonyára könnyebben döntünk abban az egyszerű kérdésben, visszatérünk e még ezekre a szépemlékű helyekre.

Panacó Aktív

Panacó Aktív

Altura Travel - Mi Rád szabjuk a kalandot! Hiszen a kaland mindnyájunknak mást jelent: rég vágyott kirándulás egy távoli városba, egy romantikus romhoz, egy égbe törő csúcsra; merülés az óceán mélyébe, drótszamáron rótt kilométerek, úttalan utak erdőkön, sziklákon át, a sivatag végtelenje, egyedül vagy a családdal, egy hétvége vagy hosszú expedíció, itthon vagy a nagyvilágban, komfortosan vagy nomád módra. Gyere velünk, hogy megismerj egy új helyet a világban, más embereket, egy eddig ismeretlen hangulatot! Társad leszünk, még megvalósítod álmaidat. Kis csoport, profi szervezés, családias hangulat: ezek vagyunk mi - Altura Travel.

Tuti menü