Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hotel oldalak képes leírás - Utazási portál.tlap.hu
részletek »

Hotel oldalak - Utazási portál.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utazasiportal.tlap.hu » Hotel oldalak
Keresés
Találatok száma - 6 db
Aktív pihenés klub

Aktív pihenés klub

Aquaworld nyereményjáték!!! Európa egyik legnagyobb fedett vízi- élményparkja hihetetlen kikapcsolódást és szórakozást nyújt az egész családnak! Ha résztveszel az Aquaworld nyereményjátékában, hétvégi belépőt nyerhetsz és Te is átélheted ezt a fantasztikus vízi világot!

Best Hotel Service

Best Hotel Service

Budapest, a Magyar Köztársaság fővárosa. Magyarország lakosságának közel egyötöde él itt, így könnyen ki lehet jelenteni, hogy az ország koncentráltan Budapest központú. A várost hazánk legnagyobb folyója, a Duna szeli ketté Észak-Déli irányban, melynek két partját (a nyugati oldalon Budát, a keleti oldalon Pestet) összesen nyolc közúti híd köti össze (Északról: Árpád-híd, Margit-híd, Széchenyi Lánchíd, Erzsébet-híd, Szabadság-híd, Petőfi-híd, Lágymányosi-híd és az M0-ás budapesti körgyűrű déli átkötő hídja). Míg a budai részen hat, addig a pesti oldalon tizenhat kerület található, plusz egy kerület Csepel, melyet a Duna folyik körbe. Budapestet méltán nevezik a világ egyik legszebb városának, hiszen építészete és természeti adottságai lenyűgöző összhatást keltenek az ideutazókban. Gyógyfürdőink egész évben várják a felfrissülni vágyókat, a városban található számtalan szórakozóhely, étterem és szálloda pedig azt a kényelmet biztosítja, amely az elsőrangú turisztikai kiszolgáláshoz elengedhetetlen. Budapest egyetlen nemzetközi repülőtere Ferihegy, mely két nagy terminálból áll (Ferihegy I. és Ferihegy II.).

Chateau - Magyarország kastélyszállói

Chateau - Magyarország kastélyszállói

Kastélyok, melyek ugyan nem szállodák, de a nagyközönséget kápráztatják, megújulásuknak, gondos kezeknek köszönhetően.Ki az, aki nem kíván, akár rövid időre is a királyok, hercegek, grófok és bárók helyébe lépni, kicsit élni azok életét az ódon kastélyokban, a mai kastélyszállókban. Egy gyűjtemény, mely felsorakoztatja az összes magyarországi kereskedelmi szálláshelyként üzemelő kastély épületet. Történelmi morzsákat gyűjt a Magyarországon fellelhető kastélyokról, kastély épületekről, kúriákról. Képekben, cikkekben rendezi azt.

Hotel katalógus

Hotel katalógus

A hotelkatalógus weboldala online látnivaló- és szálláskereső oldalt napi rendszerességgel figyelik és karbantartják. Az oldal rengeteg információval van ellátva, ami mindenki számára kielégítő lehet. A hotelkatalógus weboldala a nap 24 órájában elérhető. Amennyiben kérdése, javaslata vagy problémája adódna, írjon nekünk a Kapcsolat menüpont segítségével.

Hotel Szeleta szolgáltatások - Üdülési csekk Miskolc

Hotel Szeleta szolgáltatások - Üdülési csekk Miskolc

Pihenje ki a mindennapok fáradalmait hotelünkben, a Hotel Szeletában! Masszázsfotel, szolárium, szauna, medence, kültéri játszótér és még megannyi lehetőség várja Önt és kedves családját. Szállásunk, Miskolc és Lillafüred mellett, Miskolc-Alsóhámoron található, így könnyűszerrel megtekintheti mind a miskolci, mind pedig a lillafüredi látnivalókat. Hotelünkben elfogadjuk az üdülési csekket is!

Wellness Hotel Katalin**** - Balaton

Wellness Hotel Katalin**** - Balaton

Töltse családi nyaralását, romantikus nászútját, wellness üdülését a Balatonnál. A Wellness Hotel Katalin**** egész évben várja a pihenni vágyókat. Gyermekbarát szállodaként igyekszünk figyelni rá, hogy a család minden tagjának élménnyel teli kikapcsolódást tudjunk nyújtani.

Tuti menü