Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi utazási portálok képes leírás - Utazási portál.tlap.hu
részletek »

Külföldi utazási portálok - Utazási portál.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utazasiportal.tlap.hu » Külföldi utazási portálok
Keresés
Találatok száma - 5 db
1x1 utazás

1x1 utazás

Ajánlatukból: Körutazások: Ausztria vár- és kastélyművészetének remekei - Körutazás - 5 nap/4 éj 46.900 Ft/fő Stájer ősz - Ausztria -Körutazás - 3 nap/2 éj 28.900 Ft/fő Klasszikus mini körút Ausztriában -Körutazás - 5 nap/4 éj 49.900 Ft/fő Októberfest -Körutazás -Bajorország - Müncheni sörfesztivál autóbusszal, 3 nap/2 éj 34.900 Ft/fő Nagy svájci körutazás - Körutazás - Svájc- 8 nap/7 éj, autóbusszal 124.900 Ft/fő Horvátország és Szlovénia legszebb tájain - Körutazás - 5 nap/4 éj, autóbusszal 59.900 Ft/fő Szentföldi körút - Izrael - 9 nap/8 éj 277.000 Ft/fő Csillagtúra a Szentföldön - Izrael - 8 nap/7 éj 199.000 Ft

Az utazó

Az utazó

Egy cikk az oldalról: Hamarosan beköszöntenek a szürke és hideg napok, de ekkor sem kell szomorkodnunk. Számos eszköz van arra, hogyan varázsoljuk színessé és meleggé ezeket a napokat is. Ehhez kínál ötleteket november 6-8. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban megrendezett SPA&ELLNESS kiállítás.

Marshaller Utazási Iroda

Marshaller Utazási Iroda

A Marshaller Utazási Iroda évtizedes tapasztalatot szerzett a repülőjegyek értékesítésének piacán, és 2012-ben úgy döntött, hogy régi és új utasainak igényeinek eleget téve belevág az online szálláshely értékesítésbe is! Az így létrehozott városlátogatás.hu weboldal tehát már hatalmas szálloda adatbázissal van felszerelve, hogy az utasok ne csak repjegyet, hanem szállodai szobát is vehessenek a világ legszebb városaiban! Tegyen egy próbát a honlappal, ahol hihetetlenül egyszerűen és gyorsan, és ami talán ennél is fontosabb, olcsón lehet városlátogatásokat foglalni!

New York

New York

New York állam leghíresebb települése a Big Apple (Nagy Alma) azaz New York City. Közel 800 km2-es területével és 20 milliós lakosságszámával az Egyesült Államok legnagyobb, a világ harmadik legnagyobb városa, ugyan nem az USA fővárosa, de sokan a világ fővárosának tartják. Számos nemzetközi szervezet központja található itt, mint például az ENSZ. A város 5 részre tagolódik, ezek Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens és Staten Island. A leghíresebb természetesen Manhattan, óriási felhőkarcolóival, gyönyörű múzeumaival, színházaival, és széles választékú üzleteivel. A szupervárosban való közlekedés taxival javasolt, de busszal, és metróval is egyaránt kedvező és biztonságos.

Tour inform

Tour inform

A földtörténelem fiatalabb korszakában ez a terület a Pannon-tenger alatt feküdt. Az idő múlásával a tenger eltűnt, maga után hagyva számos márga-, homok-, gáz- és kőolajréteget. A pórusos kövekbe beszívódott tengermaradék, mivel az emberi technológia nem tudott eljutni hozzájuk, mélyebb, 1.500 méter mélységben fekvő homokrétegek közül termominerális vízként bukkant a felszínre.

Tuti menü