Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utazási tanácsok képes leírás - Utazási portál.tlap.hu
részletek »

Utazási tanácsok - Utazási portál.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: utazasiportal.tlap.hu » Utazási tanácsok
Keresés
Találatok száma - 9 db
Brokenmoney Szolgáltató Bt.

Brokenmoney Szolgáltató Bt.

Más a helyzet akkor, ha gazdálkodni kell vele. Éppen ezért kínálunk magas színvonalú, innovatív, mindenki számára egyedi és személyre szabott megoldásokat. Célunk, hogy kiemelkedő színvonalon, a legkorszerűbb termékeket kínáljuk ügyfeleink részére. Ügyfeleink iránti elkötelezettségünkben, szaktudásunkban és innovatív gondolkodásmódunkban rejlik megkülönböztető jegyünk.

Hasznos információk utazni vágyóknak

Hasznos információk utazni vágyóknak

Szeret utazni? Megfordult már a fejében ilyesmi? - Milyen jó lenne részt venni egy kényeztető wellness hétvégén... - Szeretnék a családommal közösen nyaralni, de ezt sajnos nem engedhetjük meg magunknak... - Szívesen túráznék külföldön is, de ezek az utak nagyon sokba kerülnek... - Imádom a napfényt és a tengert, szeretnék gyakrabban kijutni a mediterrán vidékekre... - Mindig is vonzottak az egzotikus országok, de eddig sajnos csak a tévében láttam azokat. Bárcsak elutazhatnék oda a valóságban is...

Impulser Magazin - egészség, életmód, utazás

Impulser Magazin - egészség, életmód, utazás

Impulser Magazin - Esztétikus megjelenésű, könnyen áttekinthető magazin, mindennapi lapozgatásra! Utazási ajánlatok, leírások, sporttal, mozgással kapcsolatos cikkek, a mindennapi élettel kapcsolatos tanácsok, tippek, érdekességek mind egy helyen. Minden korosztály megtalálja a számára érdekes és izgalmas cikkeket. Csatlakozzon az oldalt kedvelők egyre bővülő táborához, és kövessen minket Facebook-on is!

London - tömegközlekedés, vásárlás, árak, nevezetességek, utazási tipp

London - tömegközlekedés, vásárlás, árak, nevezetességek, utazási tipp

Utazási portálunkon a Londonba utazóknak az általános információk (tömegközlekedés, telefonszámok, árak, Nagykövetség) mellett, tippeket és tanácsokat adunk, és képekkel illusztrálva bemutatjuk London nevezetességeit (London Eye, Tower híd, Tate Modern, Westminster Apátság). Írásainkban feltüntetjük az elérhetőségeket, GPS koordinátákat, hivatalos weboldalakat, jegyárakat, és azokat a tömegközlekedési eszközöket, amelyekkel a nevezetességek is elérhetőek. Minden Londonban található nevezetességet képgalériákon keresztül is bemutatunk.

Nyelvtanulás és utazás

Nyelvtanulás és utazás

Blogomban külföldi nyelvtanulással és utazással kapcsolatos hasznos és érdekes írásokat teszek közzé. Legyen szó helyszínekről, iskolákról, a nyelvi utazással kapcsolatos hasznos tudnivalókról érdemes olvasgatni. Talász itt kulturális bejegyzéseket, iskolainformációkat, hosszabb külföldi utazással kapcsolatos tudnivalókat, helyi bennfentes tippeket és érdekességeket. Ezen kívül turisztikai szempontból is igyekszem bemutatni azokat a helyeket, ahol az adott ország nyelvét nyelviskolában tanulhatod.

Térkép Kalauz

Térkép Kalauz

Válogatás a legjobb nemzetközi és hazai útvonaltervező alkalmazásokból, ingyenes interaktív térképek és utcakeresők utazáshoz. Magyar és nemzetközi Google Maps alkalmazások katalógusa, virtuális világjárás, térképes adatbázisok, szakmai és hobbi térképek. Online interaktív térképek hazai városokról, magyarországi online autóstérképek és utcakeresési lehetőségek.

Utasbiztosítás

Utasbiztosítás

Kössön biztosítást nyári utazása időszakára! Módfelett kedvezményes áron, akár napi 300 Ft-tól megkötheti 2011-es utasbiztosítását! Egy meglepetésszerű szerencsétlenség, betegség vagy poggyászkár nagyon sok kiadással és kellemetlenséggel járhat külföldön, utasbiztosítás híján. Ne bízza magát a véletlenre, legyen zökkenőmentes a nyaralása!

Utasbiztosítás kalkulátor

Utasbiztosítás kalkulátor

Az oldal kiemelten foglalkozik utasbiztosításokkal. Egyrészt tájékoztatást nyújt, másrészt pedig kalkulátort, és online kötési lehetőséget tartalmaz (jobb oldali menüsor). Ezen kívül más biztosítás típusok is köthetőek az oldalon keresztül, illetve a biztosításokkal kapcsolatosan megjelenő fontosabb híreket is közzé tesszük.

Utazási tanácsok

Utazási tanácsok

Független és folyamatosan frissített útleírások és útikalauzok, országonkénti látnivalók. Praktikus tippek és hasznos utazási tanácsok. Foglalható szállás, repülőjegy, és köthető utasbiztosítás is. A világ teli s teli apró és óriási csodákkal. Nincs más dolgunk, mint hétről hétre bemutatni a legizgalmasabbakat. És néhány hasznos tippet, ami az utazásod megkönnyíti.

Tuti menü